DavidRunqvist-8742 mindre

Projekt & event

Med en magisterexamen i projektledning och 15 års erfarenhet av att driva både större och mindre projekt och event hjälper Jennie dig gärna med hela eller delar av ditt. Hon kan driva hela processen från planering och strategi till genomförande och uppföljning eller enbart vara den sammanhållande länken i form av en projektledare. Kanske behöver du en processledare för ett viktigt möte, en givande dag tillsammans med dina kollegor eller ett relationsskapande och kreativt event för dina kunder ända från idéstadiet? Det bestämmer du.

Jennie har en bred erfarenhet med allt från mässor med 300 utställare och 7000 besökare till bokreleaser, kundevent och personalaktiviteter. Hon driver projekt med hög effektivitet och säkerställer att rätt saker görs i rätt tid genom sin egen modell för målstyrd planering och uppföljning. Jennie hjälper också gärna till med marknadsföring och eventgåvor inför och under ditt event eller projekt. Hon tar även uppdrag som moderator och konferencier.

100° KARLSTAD, Stora Styrelsedagen och Combined Inspiration Day är ett urval av de evenemang Jennie genomfört.
Kontakta mig gärna för en idédiskussion!

 

Över en kopp kaffe började vi spåna kring ett födelsedagskalas för att fira våra första 21 verksamma år, det slutade i en tillställning vi sent skall glömma. Jennie har varit vårt arrangemangsparaply, vår hållakollare, vår vän och framför allt vår uppmuntrare när vi som bäst behövde det. Hon såg på ett tidigt stadium vad som var “vi” och utgick hela tiden från det i alla sina glada förslag. Hon tog ett helhetsgrepp från dag ett och såg kontinuerligt till att vi arbetade enligt upprättad tidsplan. Att behöva göra det själv medan verksamheten skall skötas hade varit svårt, för att inte säga omöjligt!

 

Under själva festdagen deltog Jennie på ett sätt som överträffade våra förväntningar, hon fanns hela tiden i kulisserna och såg till att allt bara funkade. Hon går nu under namnet Bindefeld här hos oss och vi kommer absolut anlita Jennie vid framtida events, för alla borde ha en Jennie!

/Anna Olsson, Postiljohan

 

 

Inga taggar