technology-3353701_1920

Kommunikation & utbildning

Hyr en marknadschef på konsultbasis och lägg er tid på er kärnverksamhet samtidigt som ni får kostnadseffektivitet, kontinuitet och ett bollplank inom marknadsföring. Ni väljer själva utifrån era behov vad ni vill ha professionell hjälp med och hur mycket. Jennie hjälper er att få en helhetsbild och en plan för er marknadsföring som fokuserar på era affärsmål.

Jennie har en bred kompetens och utbildning inom området. Hon har tidigare haft rollen som marknads- och försäljningschef samt arbetat på reklam- och mediebyrå. Hon har även drivit flera webshopar och byggt upp varumärken från start. Hon har också bred kompetens inom eventmarknadsföring och digitala medier.

Jennie kan även hjälpa till med föreläsningar och utbildningar inom kommunikationsområdet.

Vi valde Jennie när vi skulle göra en seminarieserie ”Marknadsföring i en digital värld” för landsbygdsföretagare, främst inriktade på lokalproducerad mat och turism. Hennes upplägg av kursen var tilltalande, priset var rätt för oss och jag visste sedan tidigare, från UF-tiden, att Jennie sätter fart på sina adepter.

 

Och vilken seminarieserie vi fick! Kunskapstät, rolig, omväxlande och Jennie är en mycket god pedagog. De 10 kursdeltagarna var jättenöjda och jag kan varmt rekommendera Jennie till mycket. Hon är mångsidig.

/Margareta Edsgård
Hushållningssällskapet Värmland

Inga taggar