_G6Q5342

Projekt & event

Med en magisterexamen i projektledning och 10 års erfarenhet av att driva både större och mindre projekt och event hjälper jag dig gärna med hela eller delar av ditt. Jag kan driva hela processen från planering och strategi till genomförande och uppföljning eller enbart vara den sammanhållande länken i form av en projektledare. Kanske behöver du en processledare för ett viktigt möte, en givande dag tillsammans med dina kollegor eller ett relationsskapande och kreativt event för dina kunder ända från idéstadiet? Det bestämmer du.

Jag har arbetat med allt från mässor med 300 utställare och 7000 besökare till bokreleaser, kundevent och personalaktiviteter. Jag driver projekt med hög effektivitet och säkerställer att rätt saker görs i rätt tid genom min egen modell för målstyrd planering och uppföljning. Jag hjälper också gärna till med marknadsföring och PR inför och under ditt event eller projekt. Mitt kontaktnät är brett och det delar jag såklart med mig av. Kontakta mig gärna för en idédiskussion!

Jag tar gärna uppdrag som moderator och konferencier.

Inga taggar